Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, au verificat, astăzi, modul în care se realizează lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Școlii Gimnaziale din Roșcani. Gheorghe Flutur a precizat că în două – trei săptămâni vor fi finalizate aceste lucrări, astfel încât cei peste 260 de copii care acum fac naveta la Liteni, peste trei kilometri, vor avea școala lor. Flutur a spus că școala va avea patru săli de clasă, un laborator de informatică, centrală proprie și grup sanitar. De precizat că finanțarea de 1,8 milioane lei pentru acest proiect a fost obținută de Primăria Liteni, prin PNDL.


„Din discuția avută cu primarul Onisii am înțeles că și ei au probleme ca urmare a efectelor Ordonanței 114, orașul Liteni fiind obligat să aloce fonduri pentru a suplimenta contribuția proprie.
Va trebui ca și aici să vedem ce putem face și să-l ajutăm, mai ales că tot în acest în Primăria Liteni a mai modernizat și Școala de la Rotunda – bahnă”, a declarat Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur și primarul din Liteni au verificat lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale din Roșcani, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava