Concert pascal
MOPAN Suceava

Lupta împotriva cancerului la sân cu care s-a confruntat a făcut-o pe actriţa Jane Fonda să realizeze că nu-i este frică să moară.

Faimoasa actriţă, câştigătoare a două premii Oscar, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2010 şi, tot în 2010, în luna noiembrie, a suferit o intervenţie de îndepărtare a tumorii, care a fost un succes, actriţa vindecându-se complet. Chiar dacă diagnosticul a venit ca un şoc, Fonda, 75, a mărturisit că nu s-a temut de moarte nicio clipă şi că a fost hotărâtă să lupte împotriva bolii, la fel cum au făcut multe alte femei din lume, informează contactmusic.com.
Într-un interviu pentru ‘Oprah’s Next Chapter’ ea a declarat, potrivit sursei citate: „A fost un test bun, pentru că eu mereu mi-am zis că nu mi-e frică de moarte. Şi nu mi-a fost. Am simţit că, Doamne, m-am alăturat unei familii de milioane de femei care trec prin asta.”

Jane Fonda – care are doi copii – a mai spus că nu i-a fost nicio clipă teamă de moarte şi că nici acum nu-i este, pentru că a acceptat că, la un moment dat, se va întâmpla tuturor.
„Pur şi simplu, m-am gândit: ‘Ei bine, poate că o să supravieţuiesc şi, poate, nu voi muri.’ Nu m-am speriat. Sper să nu mor curând. Dar nu mi-e frică de moarte.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava