Concert pascal
MOPAN Suceava

Adam Levine a surprins o fetiță, care s-a supărat când a aflat că artistul este căsătorit cu Behati Prinsloo, potrivit contactmusic.com.

Mila, în vârstă de 3 ani, a ajuns pe prima pagină a ziarelor la începutul acestei luni după ce un videoclip cu ea a devenit viral. Imaginile o înfățișează complet devastată la aflarea veștii că Adam este căsătorit cu modelul Victoria Secret, Behati Prinsloo. Astfel că solistul trupei Maroon 5 a surprins-o pe micuță în timpul emisiunii ´Ellen Show´.

Vorbind despre clip, Adam a spus: ˝A fost o experiență care-ți frânge inima. A fost incredibil de drăguț și fiecare persoană pe care o cunosc – din toate perioadele vieții mele – mi l-a trimis. Primele două persoane care mi-au trimis video-ul au fost soția mea și mama. Erau de părere că este foarte drăguț.˝

Cântărețul i-a adus două cadouri Milei: o jachetă inscripționată cu mesajul ´Mila and Adam 4 Eva´ (´Mila și  Adam pentru totdeauna´) și un trandafir, mai scrie sursa citată.

Starul din cadrul concursului de talente ´The Voice´ a recunoscut anterior că vrea să aibă 17 copii cu Behati.

El declara atunci: ˝Vreau vreo 17 copii. Ador copiii atât de mult. Îmi place să văd copii și pe scenă. Vom face asta la un moment dat, nu foarte îndepărtat, neștiut de nimeni și despre care nu am nici cea mai vagă idee când va fi, în viitor.˝

Mila a făcut cu adevărat senzație având o reacție atât de neașteptată și plângând când a aflat că ´prietenul´ ei, Adam Levine, este un bărbat însurat. Ea a apărut în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres alături de mama ei, Emily, vineri (16 octombrie) și a susținut în continuare că Adam este prietenul ei și nu poate fi căsătorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava