Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a invitat sucevenii și turiștii să petreacă Floriile și Paștele în Bucovina, județul Suceava, în patria autenticului și a frumosului. Gheorghe Flutur a ținut să sublinieze faptul că în noaptea de Înviere, credincioșii ortodocși vor primi în biserici Lumina de la Mormântul Sfânt din Ierusalim, care și anul acesta va fi adusă la Suceava. În același timp, el a spus că în ajunul Floriilor, în centrul Sucevei s-a deschis ediția de anul acesta a Târgului de Paște.

Președintele CJ Suceava a mai declarat că ediția de anul acesta a Programului „Paștele în Bucovina” va fi una încărcată cu manifestări, în toate zonele județului. „În Duminica Floriilor, aici în centrul Sucevei, de la ora 13:00 va fi un spectacol de muzică religioasă, la care vor participa formații de la școlile noastre ale Consiliului Județean Suceava, de la Fălticeni și Gura Humorului, corala Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, care vor evolua pe această scenă frumoasă. Săptămâna Mare o așteptăm în liniște, Săptămâna Patimilor. Iar sâmbătă seara așteptăm Sfânta Lumină pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava.

Apoi, duminică, în prima zi de Paște, aici în centrul Sucevei îi invităm pe suceveni la Festivalul Paștele în Bucovina, cu Clopotele Bucovinei, cântecele de toacă, un festival la care va fi prezent marele Ovidiu Lipan Țăndărică, dar și corurile de la Salcea și Bosanci. Vor fi multe surprize, inclusiv un concurs de ciocnit ouă. După Paște, în a doua zi vor fi evenimente multe în tot județul Suceava, balurile gospodarilor în multe localități, dar și alte evenimente organizate în multe primării și în special evenimente tradiționale cu ceea ce se făcea de Paște altădată. Suceava este patria autenticului, a lucrului curat și frumos și vă așteptăm cu drag în centrul Sucevei”, a transmis Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava