Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele a lăsat în urmă cariera pop și și-a luat timp liber pentru a deveni mamă fiindcă faima este cu adevărat toxică, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Rolling In The Deep´ a ajuns pe scena internațională în urma succesului albumului ´21´ și a primit un Oscar pentru piesa ´Skyfall´, de pe coloana sonoră a filmului cu James Bond, printre multe alte distincții.

Dar artista s-a retras din lumina reflectoarelor când se afla la apogeul celebrității, pentru a-și întemeia o familie și a-și crește fiul Angelo.

Acum, revenind din pauză cu aclamatul single ´Hello´, cântăreața dezvăluie că dezgustul pentru stilul de viață pe care-l implică faima a determinat-o să facă un pas înapoi și să-și dorească să fie o persoană normală din nou, potrivit sursei citate.

˝Faima nu este reală și nu vreau să trăiesc o viață falsă.˝ – a declarat Adele în timpul unui interviu acordat pentru BBC.

Ea a mai spus: ˝Uneori am momentele mele… nu foarte des, când cred că mi-ar fi mult mai ușor să mă aflu pe un iaht tot timpul… Așa cum fac alte persoane… Dar nu vreau să fiu pe un iaht – mi-e frică de mare… Nu vreau să cedez acestor sentimente. Cred că celebritatea este înfricoșătoare și o găsesc cu adevărat toxică… Este foarte fermecătoare și foarte convingătoare, dar nu durează. Așadar nu înțeleg de ce ar vrea cineva să fie implicat în ceva care îi va lipsi după ce dispare – și mereu dispare…˝

Adele recunoaște și că se bucură de viața ei normală și că rămâne cu picioarele pe pământ datorită prietenilor și familei.

Starul a mai adăugat: ˝Îmi place felul în care mi-am trăit viața și de asta voi continua în același mod. Nu mai există nimeni faimos în viața mea, deci cei din jurul meu ar putea crede că aș fi fost neinspirată să mă las dusă de val… Astfel reușesc să fac o mulțime de lucruri normale.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava