Concert pascal
MOPAN Suceava

Trupa Hi-Q a fost una dintre cele mai îndrăgite formaţii româneşti şi a avut numeroase hituri. Însă în vara lui 2013, după 18 ani de activitate, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea au pus punct grupului, amintește click.ro.

Niciunul nu a vrut să comenteze prea mult despărţirea şi nu au divulgat motivele pentru care Hi-Q au decis să nu mai cânte împreună. Florin Grozea a decis însă că e momentul să rupă tăcerea şi a explicat că nu mai aveau timp să se ocupe de formaţie ca înainte. Mai mult, el a subliniat că unul dintre motivele destrămări a fost intrarea în politică a lui Mihai.

„Nu suntem în aceeaşi situaţie ca în trecut. În momentul de faţă proiectul Hi-Q este încheiat definitv. Am hotărât asta când am împlinit 18 ani de Hi-Q. Asta înseamnă că nu vor mai exista concerte sau melodii noi. Intrarea în politică a lui Mihai Sturzu e unul din motivele destrămării. Dar noi trei ne-am dat seama în ultimii doi ani de zile că nu prea mai aveam timp de trupa Hi-Q.”, a dezvăluit Florin pentru ziarulring.ro.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Florin Grozea, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adevaratul-motiv-al-despartirii-trupei-hi-q-florin-grozea-rupe-tacerea

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava