Concert pascal
MOPAN Suceava

Adina Buzatu a realizat topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. Un politician i-a luat ochii și se află pe primul loc, potrivit click.ro.

Adina a scanat cu atenție bărbații celebrii din România și a făcut un top al celor mai bine îmbrăcați masculi. Surprinzător, pe primul loc se află un politician foarte cunoscut. „Îmi place foarte mult Marcel Ciolacu! Trebuie să recunosc că este un bărbat îmbrăcat foarte bine. Știe să aleagă hainele. Un costum negru, o cămașă albă, superbă, o cravată neagră. Arată impecabil, cu așa ceva nu dai niciodată greș. Din ceea ce văd și observ în ultima vreme, pot afirma că, în general, din ce în ce mai mulți bărbați se îmbracă bine și în politică. Și nu numai în politică”, a mărturisit stilista pentru Click!, recent, la un eveniment monden, unde în sală se afla chiar Marcel Ciolacu.

Adina Buzatu a clasat pe locul doi în top un cântăreț, dar din garda veche a muzicii românești. Este vorba de Aurelian Temișan, care a impresionat-o pe femeia de afaceri cu stilul lui.

Sursa foto: Facebook/ wowbiz.ro

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adina-buzatu-topul-celor-bine-imbracati-barbati-2268129.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava