Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă până acum cămăşile impecabile purtate de marii lidei politici ai lumii le puteam vedea doar în fotografii şi în poze, de curând acestea pot fi îmbrăcate şi de români. Designerul Adina Buzatu l-a adus la Bucureşti pe senior-adviser-ul unui celebru brand de piese vestimentare care îi învaţă pe cei care vor să arate în orice moment al zilei ca scoşi din cutie cu ce să se îmbrace, conform click.ro.

Ce au în comun Alex Velea, Mihai Găinușă, Lucian Mândruță și Răzvan Ciobanu cu Barack Obama, Vladimir Putin și David Beckham? Nici mai mult, nici mai puțin, decât cămășile pe care le poartă. Renumită pentru atenția cu care selectează brand-urile pe care le aduce la magazinul ei, Adina Buzatu, cunoscuta stilistă, are în portofoliu și celebrul brand suedez Eton specializat în producția cămășilor preferate de starurile din întreaga lume. Creatoarea de modă l-a invitat la București pe Jan Borghardt, senior-adviser al brandului Eton, și a organizat în cadrul magazinului ei din Calea Victoriei o întâlnire informală cu vedetele din România care poartă această marcă de haine. Au răspuns invitației Zoli Toth, Norris Măgeanu, Ciprian Rogojan (Cici de la Sistem), Codruț Kegheși, Gianina Corondan și Mirela Vescan, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/adina-buzatu-adus-camasile-lui-obama-si-putin-romania-uite-cine-le-poarta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava