Sarbatoarea Muntelui 2019

Matthew Mode, medicul cu opt clase din Italia, a fost chirurgul preferat și de vedete. Pe lânga sora Claudiei Pavel, care a apelat la serviciile doctorului fals, și alte nume cunoscute de la noi au avut de-a face cu el, informează click.ro.

Acesta este și cazul Adrianei Bahmuțeanu, care spune că l-a cunoscut pe falsul medic și că a observat din prima ceva ciudat la el. Vedeta susține că acesta avea o metodă ciudată de anestezie și că injecta fără mănuși. „Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine, nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, dar omul părea foarte convingător. În cadrul acelui eveniment a făcut foarte multe injecţii cui se oferea. Eu l-am văzut la o clinică cum injecta cu mâinile goale. Mi s-a părut foarte ciudat.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adriana-bahmuteanu-dezvaluire-despre-medicul-fals-eu-l-am-vazut-cum-injecta-fara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava