Concert pascal
MOPAN Suceava

Perioada izolării a fost un calvar pentru Adriana Bahmuţeanu, pentru că nu şi-a mai putut vedea băieţii, Eduard şi Maximus, aflaţi în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti. De frica pandemiei de coronavirus, Silviu s-a baricadat în casă şi nu i-a mai lăsat pe copii în vizită la mama lor nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal. Adriana a spus pentru click.ro că se topeşte de dorul micuţilor.

”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. (…) Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat. La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”, a spus Adriana Bahmuţeanu cu un oarecare sentiment de împăcare cu fostul ei soţ, mai scrie click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adriana-bahmuteanu-copiii-sunt-la-prigoana-i-am-imbratisat-prin-gardul-de-fier

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava