Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu doar câteva zile înainte de începerea unui nou an școlar, în contextul prevederilor privind limba semnelor române, în recent promulgata Lege a Educației, vă invităm la conferința „Simfonia  semnelor.  Pledoarie  pentru limba  semnelor române”, susținută de Adriana Săftoiu, specialist în comunicare.

Evenimentul va avea loc pe 29 august a.c., începând cu ora 17.00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava și este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin  Sectoarele Cultural și Media și comunicare ale Centrului Eparhial,  Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” și Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Programul cuprinde și prezentarea cărții „Simfonia semnelor”, dezbateri cu profesori pentru elevi cu deficiențe de auz, sesiune Q&A pentru copii și tineri cu deficiențe de auz.

Accesul este liber, înscrierea se realizează prin completarea  formularului atașat,  în limita locurilor de care dispune  sala de spectacole a Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.

Formularul https://forms.gle/QTukF6Uc1MuU53337 se va închide în momentul în care numărul de înscrieri atinge capacitatea maximă a sălii de conferință.

prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar, coordonator de eveniment

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava