Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea. Reprezentanta județului Suceva, Siretul Dolhasca, va avea ca adversare în grupă echipele campioane din județele Neamț și Iași.

„Siretul Dolhasca este cu siguranță campioana județului Suceava după ce AJF Suceava a suspendat definitiv, încă din luna aprilie, campionatele județene pe care le conduce, formațiile care vor reprezenta județele Neamț și Iași nefiind stabilite încă.

Așa stând decocamdată lucurile nu se știe cine vor fi oponentele grupării din Dolhasca, însă dindupă părerea mea va fi greu să mai poată fi duse la bun sfârșit campionatele Ligii a IV-a și la Neamț și la Iași.

În acest moment, în întrecerea ieșeană, după disputarea a 17 etape conduce Unirea Mircești, cu un avans de cinci puncte față de Victoria Lețcani. La Neamț, sistemul competițional este puțin mai complicat, formațiile participante fiind structurate în două serii. În prima serie, Bradul Borca și Speranța Răucești sunt la egalitate de puncte în fruntea ierarhiei după consumarea a 13 runde, în vreme ce în Serie a II-a Victoria Horia este lider detașat. Probabil că se vor organiza meciuri de baraj pentru desemnarea echipei campioane. Cert este că sorții au fost buni cu noi și avem încredere că Siretul Dolhasca poate deveni a patra echipă suceveană de pe tabloul Ligii a III-a.

În opiniea mea era mult mai complicat pentru reprezentanta județului nostrum să se confrunte cu echipe din Botoșani sau Bacău”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Conform Hotărârii Comitetului de Urgenţă al FRF, vor promova din Liga a IV-a în Liga a III-a 14 echipe câştigătoare ale mini-grupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de Asociațiile Județene de Fotbal și de Asociația Municipală de Fotbal București. Respectiva hotărâre prevede că fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă, în cadrul unui turneu, care se va desfășura pe teren neutru, în intervalul 1-9 august.

În cazul în care o echipă situată pe locul întâi într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga 3 nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga a III-a sezonul 2020-2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava