Concert pascal
MOPAN Suceava

AJF Suceava a stabilit în linii mari programul Campionatului Județean de Futsal pe care îl va organiza în această iarnă. Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția din acest an va aduna la start 20 de echipe, care se vor lupta pentru calificarea la turneul final în cadrul a patru turnee zonale care vor fi organizate în sălile din Bosanci (27 ianuarie), Bădeuți (3 februarie), Gura Humorului (17 februarie) și Dolhasca (24 februarie). Primele două clasate în cele patru turnee zonale se vor califica la turneul final care se va desfășura sâmbătă, 2 martie, în sala din Putna.
Pentru a avea drept de joc în Campionatul Județean de futsal, echipele trebuie să fie afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza anuală pe 2018. Meciurile se vor disputa pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă participantă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucîtori de câmp.

“Până la startul ediției din acest an, vom încerca să atragem și un sponsor către Campionatul Județean de Futsal”, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.
Primele patru ediții fost câștigate de Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017) și Stejarul Cajvana (2018).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava