• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva tone de alimente, printre care zahăr, ulei, conserve şi orez au fost donate de câmpulungeni pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori. Anunţul a fost făcut de primarul Gabriel Constantin Şerban, care a spus că în urma unui apel făcut la locuitorii acestui municipiu atât el, cât şi mai mulţi câmpulungeni au reuşit să strângă 1.000 de conserve, o tonă de orez, o tonă de zahăr, 1.000 de sticle de ulei şi 100 de kilograme de caşcaval. Şerban a precizat că alimentele au fost trimise la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, urmând să fie distribuite către zonele afectate de ninsori şi calamităţi. Gabriel Şerban a spus că printre cei care au donat alimente se număr consilieri locali, şefi de instituţii publice, oameni de afaceri, dar şi persoane fizice. „Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la strângerea acestor ajutoare alimentare”, a spus primarul din Câmpulung Moldovenesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava