Concert pascal
MOPAN Suceava

Alan Carr a dezvăluit că buna lui prietenă Adele i-a cântat câteva dintre piesele de pe mult așteptatul viitor album al ei, iar acestea sunt „uimitoare”.

În cadrul emisiunii ‘RuPaul’s Drag Race’, comediantul a spus, potrivit contactmusic.com: „Am auzit câteva dintre melodiile de pe noul disc. Oh, Doamne, sunt uimitoare. (Întreg albumul) este uimitor. I-am spus: ‘Această voce este ca un prieten vechi’. Este ca un prieten vechi. Pentru că sunt câteva persoane în topurile de specialitate ale căror voce seamănă cu a lui Adele și îți spui ‘Oh, sună ca și cum ar fi Adele’, iar apoi o auzi din nou pe ea și îți dai seama ‘O, nu, nu are asemănare. Există o singură Adele’.”

În urmă cu aproximativ două luni, o sursă apropiată autoarei hit-ului ‘Hello’ a spus pentru ziarul The Sun on Sunday că artista s-a întors în Londra pentru a lucra la noul album: „Adele vrea să iasă cât mai puțin în evidență cât stă aici, ceea ce nu e greu cu un cer mai mult noros și cu o mască pe față. Oricum, oamenii nu o mai recunosc cum o făceau cândva. Nu a reușit să lanseze muzică nouă încă și se concentrează asupra acestui lucru. Vrea ca fiecare viitoare piesă să fie perfectă. Încă ține legătura cu unii oameni de aici și îi contactează de fiecare dată când vine și lucrează la muzică nouă.”

În luna iunie 2020, managerul autoarei hit-ului ‘Chasing Pavements’, Jonathan Dickins, a spus că pandemia de coronavirus a făcut ca noul material discografic al britanicei să se lanseze cu întârziere. „Nu va apărea în septembrie (2020), va fi gata atunci când va fi gata. Suntem cu toții în aceeași barcă – faci ceva și, dintr-o dată, lumea se oprește. Va fi lansat atunci când va fi gata. Nu pot să vă spun o dată anume. Avem muzică, dar încă lucrăm.”, a declarat el pentru revista Music Week, conform contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava