Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin a lansat o teorie halucinantă, vineri, 19 august, ca răspuns la o serie de acuzații lansate de fostul președinte american, Donald Trump, potrivit click.ro.

În iunie 2021, Donald Trump declara, într-un podcast, că Alec Baldwin este un individ dereglat, fiind de părere că accidentul în urma căruia două persoane au fost împușcate de acesta, una fatal, pe platoul de filmare a producției Rust nu ar fi fost o simplă întâmplare.

Trump a declarat că e foarte posibil ca gloanțele  reale să fi fost aduse pe platoul de filmare chiar de Alec Baldwin, acesta dorind să îi împuște pe cei doi.

Acum, Alec Baldwin a declarat că s-a temut pentru viața lui, din cauza dihoniei dintre cei doi. Este cunoscut faptul că asediul Capitoliului, din 6 ianuarie 2021, este o acțiune violentă atribuită fostului președinte Donald Trump.

Se crede că acesta ar fi fost, de fapt, artizanul întregului atac. Astfel, Alec Baldwin a declarat că i-a fost teamă ca după declarațiile lui Trump, din iunie 2021, să nu devină ținta unor fani de-ai fostului președinte, implicit a unora dintre cei implicați în asediul Capitoliului, din capitala SUA.

„Faptul că a susținut că eu am ucis-o pe Halyna Hutchins intenționat putea fi un motiv pentru fanii lui să mă ia în colimator. Trump, care a instruit oameni să comită fărădelegi, m-a indicat pe mine ca fiind responsabil de moartea acesteia”, a declarat Alec Baldwin, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alec-baldwin-crede-ca-donald-trump-a-incercat-sa-2199207.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava