Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu este un artist apreciat, dar și controversat. Mihai nu se ferește să spune deschis ceea ce crede, iar acest lucru i-a atras, în repetate rânduri, criticile din jur. Invitat la un podcast, Mihai a vorbit despre situația în care se află industria muzicală în ziua de astăzi și a adus mici critici la adresa unor artiste, notează click.ro.

Mihai Trăistariu s-a arătat deranjat de starea în care este industria muzicală astăzi și este de părere că nu talentul este cel care primează acum, ci modul în care artiștii decid să se expună în mediul online, oferind motive de discuție. Mihai Trăistariu este de părere că sexul vinde și în muzică și, tocmai de aceea, artistele care își expun trupul fără inhibiții în videoclipurile muzicale, au cele mai multe vizualizări din partea fanilor.

Mihai Trăistariu a lansat un atac direct la adresa Antoniei. „Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, a spus Mihai Trăistariu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-traistariu-atac-la-adresa-antoniei-2199509.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava