Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, și soția Hilaria, în vârstă de 38 de ani, dezvăluie că așteaptă al șaptelea copil, o „surpriză” la cinci luni după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale peliculei ”Rust”. „Copilul care va veni pe lume este un punct foarte luminos în viața noastră”, a scris Hilaria pe Instagram, potrivit click.ro.

Anunțul vine la doar cinci luni după ce Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. De altfel, Hilaria a făcut referire, tangențial, la această tragedie în anunțul despre copilul care va veni pe lume în toamnă, spunând că acesta reprezintă „un punct luminos în viața lor”. „După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă”, a scris Hilaria, conform sursei citate.

Hilaria și Alec au deja șase copii împreună: fiicele María Lucía Victoria (13 luni) și Carmen Gabriela (8 ani) și fiii Rafael Thomas (6 ani), Leonardo Ángel Charles (5 ani) Romeo Alejandro David(3 ani) și Eduardo „Edu” Pao Lucas (18 luni).

Alec mai are o fiică, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, cu fosta soție Kim Basinger.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alec-baldwin-surpriza-uriasa-la-5-luni-dupa-511622.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava