• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alex Maţaev, moldoveanul care a intrat pe sub pielea Deliei la X Factor şi care a reuşit să-l dea pe spate şi pe Mihai Bendeac în momentul în care a cântat live în faţa acestuia, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre felul în care se simte înainte de galele live.

El a recunoscut, potrivit sursei citate, că experienţa de la X Factor este cât se poate de importantă, având în vedere că va investi banii, în cazul în care va câştiga marele premiu, în familie. Cu toate acestea nu s-a sfiit să vorbească şi despre viaţa sa sentimentală având în vedere că are din ce în ce mai multe fane în România.

Citește interviul cu Alex Mațaev și vezi FOTO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/FOTO-EXCLUSIV-Alex-Mataev-x_factor-interviu_alex_mataev-alex_mataev_x_factor-iubita_alex_mataev-alex_mataev_iubita_romanca-alex_mataev_x_factor_0_1740425981.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava