Concert pascal
MOPAN Suceava

Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță după ce a jignit-o în emisiunea lui pe Antonia. Cântărețul a explicat de ce nu mai vrea să aibă de-a face cu acesta.

Alex Velea (37 ani) și Cătălin Măruță (43 ani) nu se mai află în relații bune de când prezentatorul tv s-a luat de mama copiilor săi, Antonia. Cântărețul a simțit să-și spună punctul de vedere legat de acest aspect. „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați”, a declarat Alex Velea, la emisiunea Xtra Night Show, de la AntenaStars, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-lamureste-scandalul-cu-maruta-m-jignit-prea-rau-si-jignit-o-pe-nevasta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava