• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ambele sunt cântărețe care au succes nu doar în România, ci și pe piaţa internaţională. Așa că decizia de a colabora ar trebui să fie cel puțin la fel de răsunătoare. La 8 iunie se va lansa duetul lor, un feauturing cu Daddy Yankee, intitulat „We Wanna”, scrie click.ro.

Alexandra Stan (25 de ani) şi Inna (28 de ani) au devenit, în utimii ani, unele dintre cele mai importante artiste din ţara noastră. După rezultate incontestabile la nivel mondial, difuzări la radio în toată lumea, sute de concerte, participări la festivaluri și apariţii publice, zeci de premii, sute de mii de CD-uri vândute şi milioane de descărcări de piese de pe YouTube, cele două meritau să stea din nou în lumina reflectoarelor, de data aceasta chiar împreună, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandra-stan-si-inna-se-intrec-complimente-ce-au-avut-de-spus-una-despre-alta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava