Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandru Arşinel (76 de ani) vrea să „fure startul” şi să sărbătorească Nunta de Aur cu doi ani mai devreme. Actorul s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968, însă ei nu ţin cont de ziua nunţii, ci de ziua în care s-au cunoscut, scrie click.ro. De altfel, şi pe verighetele celor doi este trecută această dată.

Despre soţie şi familie, maestrul Alexandru Arşinel vorbeşte rar, iar când îşi deschide sufletul vocea îi tremură de emoţie. Romantic incurabil, Arşinel a decis să îi facă o surpriză femeii care îi este alături de jumătate de secol, şi care i-a dăruit doi băieţi. În vara aceasta, mai exact în luna august, va organiza o petrecere în avans pentru a sărbători Nunta de Aur. ”Nu am pus încă la punct detaliile, dar avem timp la dispoziţie, până atunci”, a spus el, pentru Click!, încântat de eveniment. Alexandru Arşinel  a povestit, în cartea lui ”Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandru-arsinel-50-de-ani-de-iubire-cu-fata-de-la-strand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava