Concert pascal
MOPAN Suceava

Regina muzicii uşoare româneşti, Angela Similea (69 de ani), a refuzat să mai locuiască în conacul din satul Mataraua, comuna Belciugatele, după decesul soţului ei, Victor Surdu. Fiecare colţ din casă îi amintea de marea ei iubire, aşa că a decis să vândă tot. Ca un făcut, nimeni nu vrea se mute aici, în ciuda reducerilor substanţiale de preţ, potrivit click.ro.

Cu inima sfâşiată de durere, în urmă cu doi ani, ea a scos-o la vânzare, la suma de 750.000 de euro. Apoi a tot scăzut din preţ, în două etape, cu câte 50.000 de euro. Palatul artistei are două etaje şi 16 camere, o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp şi o deschidere la lac de 50 mp. Dar, ca şi cum ar fi blestemată, vila nu s-a vândut şi pace, mulţi invocând în primul rând drumul noroios până la intrarea în curte. Dar, nici după ce artista s-a zbătut şi a asfaltat poteca, tot nu s-a înghesuit nimeni să scoat bani din buzunar. Lumea vine, se uită curioasă, ca într-un muzeu al dragostei, după care toţi întorc spatele şi pleacă.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/romanesti/romanesti/vedetele-sunt-disperate-sa-si-vanda-vilele-blestemate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava