Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei, Alianța Franceză din Suceava inaugurează noul său sediu vineri, 7 iulie, ora 17.00, în prezența Excelenței Sale Doamna Ambasadoare a Franței la București, Laurence Auer. Alianța Franceză din Suceava a sărbătorit anul acesta doi ani de la înfiinţare, instituţia având ca misiune principală promovarea limbii franceze și a culturilor francofone, a valorilor umaniste universale.

Ca instituţie ce aparţine comunităţii sucevene, în cei doi ani de activitate, Alianţa Franceză a iniţiat sau a fost partener în numeroase proiecte culturale, didactice, ştiinţifice şi economice, printre care amintim: După-amiezile francofone la Suceava, Maratonul de Business, Întâlnirile franco-române în domeniul turismului, Festivalul Filmului Francez, Sărbătoarea Muzicii, Cântăreţul lunii în parteneriat cu INSPE Reims, Franţa, Şcoala de vară francofonă…

Alianţa Franceză din Suceava are o largă ofertă de cursuri de limba franceză şi face parte din reţeaua naţională de centre de evaluare DELF/DALF, cu o echipă de profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor.

În cadrul evenimentului, Preşedintelui Alianţei Franceze, domnului Profesor univ. dr. ing. Valentin POPA, îi vor fi înmânate medalia şi diploma Ordinului francez Les Palmes Accadémiques în Grad de Cavaler pentru merite deosebite în promovarea Francofoniei universitare şi pentru rolul său hotărâtor în înfiinţarea Alianţei Franceze de la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava