Concert pascal
MOPAN Suceava

Gala de kickboxing se întoarce în Cetatea de Scaun a Sucevei pe 28 iunie 2024. Anunțul a fost făcut Gabriel Georgescu, președintele Colosseum Tournament, compania care a organizat în șanțul Cetății de Scaun a Sucevei Gala din 30 iunie,  în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri la Muzeul Național al Bucovinei unde au mai fost prezenți directorul instituției muzeale, Emil Ursu, vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, doi dintre sportivii care au luptat la Suceava, Bogdan Floriștean și Mihai Rusu precum și Horia Rădulescu și Cristi Varasciuc din echipa de organizare. Georgescu a dezvăluit că în 2024 spectatorii vor sta în două tribune mobile, la finalul evenimentului va concerta o vedetă internațională iar marele campion Semmy Schilt, care a fost prezent și la Gala din 30 iunie, va veni însoțit de alte două-trei legende internaționale ale kickboxingului. Nici mai mult nici mai puțin, președintele Colosseum Tournament vrea ca gala de la Suceava să devină un fel de  Untold al sporturilor de contact la nivel mondial.

”Ne întoarcem în Cetatea de  Scaun  cu lecțiile mult mai bine făcute. Spectatorii vor sta pe scaune în două tribune mobile cum se face în străinătate.. Prin poziționarea  celor două tribune mobile vom crea din drona de sus exact senzația unui amfiteatru. Suntem în negocieri cu un artist internațional pentru partea de după gală. Gala de la Suceava vrem să devină un fel de  Untold al sporturilor de contact la nivel mondial și atunci trebuie să lucrăm cu cei mai buni. Semmy Schilt se va întoarce dar nu singur. Va avea încă doi trei sportivi  de renume mondial. Vrem ca tinerii din Suceava și România să-i vadă și să facă poze cu oameni care au făcut istorie în acest sport. De asemenea, vrem ca publicul să-i cunoască pe acești sportivi și în afara ringului că sunt oameni care au serviciu și nu doar își dau pumni și picioare”, a declarat Georgescu.

Toți cei prezenți au fost de acord că Gala kickboxing din șanțul Cetății de Scaun a Sucevei a fost un succes și că acest monument istoric a beneficiat de o promovare extraordinară. Gabriel Georgescu a ținut să le mulțumească public partenerilor Muzeului Național al Bucovinei, Consiliului Județean și Primăriei Suceava pentru modul în care s-au implicat în organizarea acestui mare eveniment.

Gala de kickboxing se întoarce în Cetatea de Scaun a Sucevei pe 28 iunie 2024. Președintele Colosseum Tournament: ”Vrem ca gala de la Suceava să devină un fel de Untold al sporturilor de contact la nivel mondial”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava