Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șcheia, tânărul om de afaceri Alin Rusu, a fost lansat oficial în cursa pentru câștigarea alegerilor odată cu validarea sa de către Comitetul de Coordonare Județean al partidului. Alin Rusu și-a format deja o echipă de consilieri tânără, puternică și performantă formată din oameni gospodari, bine pregătiți în domeniile lor de activitate mulți dintre ei proveniți din mediul privat ca și el. Alin Rusu a amintit de doamnele Ana Maria Goraș și Irina Ieremciuc și de domnii Codru Duceac, Cristi Șoptică, Polocoșer Beniamin, Alex Maier (medic), Cristi Pisoschi și Ovidiu Cornetchi. Motto-ul după care se ghidează candidatul PNL la Primăria Șcheia împreună cu echipa de consilieri locali este unul sugestiv: ”Toți vorbesc de schimbare! Noi chiar o facem!”.

Alin Rusu a arătat că obiectivele sale vizează dezvoltarea infrastructurii de drumuri, apă și canalizare, pentru realizarea cărora mizează pe colaborarea cu Consiliul Județean, cu actualul și viitorul președinte Gheorghe Flutur. ”

”Este clar că vom finaliza proiectele demarate deja precum cele de apă și canalizare la Sf.Ilie și Șcheia investiție care se face cu fonduri europene prin POIM în parteneriat cu Consiliul Județean precum și aducțiunea de gaz metan la Mihoveni cu mențiunea că la Mihoveni lucrările la apă și canalizare au fost finalizate și recepționate. Apoi, dorința mea foarte mare este să fac săli de sport la cele trei școli din satele comunei pentru că este important ca tinerii să aibă loc unde să facă mișcare. Nu în ultimul rând aceste săli pot avea și altă utilitate cum ar fi găzduirea unor evenimente ale comunității. Totodată, vrem să atragem cât mai mulți agenți economici în comună prin crearea de facilități administrative și fiscale. Imi doresc o comună care să aibă toate utilitățile, străzi asfaltate, apă, canalizare, gaz”,  a spus Rusu care deține și calitatea de consilieri local la Șcheia. El a subliniat că satele Florinta și Trei Movile vor beneficia de apă și asfalt în mandatul său.  Alin Rusu a adăugat că un alt obiectiv important al său este acela de a atrage la Șcheia cât mai multe fonduri europene. ”Pot să mai spun că voi avea o colaborare strânsă cu viitorul primar al Sucevei, Lucian Harșovschi, în legătură cu proiectele din Zona Urbană Funcțională începând cu transportul public metropolitan dar și cu alte proiecte pe care le vom dezvolta împreună”, a conchis Alin Rusu.

Alin Rusu, candidatul PNL la Primăria Șcheia determinat să câștige împreună cu o echipă de consilieri tânără, puternică și dornică de performanță. ”Toți vorbesc de schimbare. Noi chiar o facem”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava