MOPAN Suceava

Printre cele mai vizitate standuri de la Expozitia Internationala pentru Ambalaje All-Pack, ce s-a desfasurat in cadrul Romexpo Bucuresti, au fost cele ale producatorului de pungi si folii din polietilena si hartie, Exonia Holding. Solutiile prezentate de producatorul de ambalaje iesean au atras mii de vizitatori din Romania, dar si din tari cu traditie in industria ambalajelor personalizate precum Germania, Italia, Spania, Grecia si Bulgaria.

Au fost apreciate toate categoriile de ambalaje prezentate in expozitie, accentul punandu-se insa pe cele destinate produselor alimentare perisabile sau congelate, dar si pe cele reciclabile, prietenoase cu mediul inconjurator. Dintre acestea, foliile, pungile si sacii pentru produse refrigerate cu proprietati de rezistenta sporita la temperaturi scazute dar si cele prevazute cu bariere impotriva patrunderii oxigenului si microorganismelor au atras cei mai multi vizitatori specializati, reprezentanti ai producatoprilor romani din industria alimentara.

Tot din categoria ambalajelor speciale au fost prezentate foliile film pentru ambalarea serveţelelor umede (wet wipes), sacosele personalizate in policromie de inalta definitie, foliile pentru ambalare in atmosfera controlata, folia coextrudata pentru ambalarea laptelui la pungă, sacii pentru ambalarea pamantului de flori, foliile pentru ambalarea pulberilor si pungile cu clapeta adeziva.

“Unul dintre principalele obiective ale prezentei companiei noastre la aceasta expozitie este de a informa corect si de a prezenta solutiile cele mai performante adaptate la necesitatile de ambalare aferente fiecarui produs. Cele cinci zile petrecute la ALL-PACK ne-au confirmat inca o data faptul ca producatorii cauta solutii de ambalare de calitate si sunt dispusi sa investeasca in ambalaj pentru succesul afacerii lor. Compania noastra raspunde cresterii semnificative a cererii, cat si asteptarilor din ce in ce mai mari cu privire la calitate” a declarat Tiberiu-Paul STOIAN, directorul executiv Exonia Holding.

Cea de-a XV-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale pentru Ambalaje desfasurate in perioada 30 octombrie- 3 noiembrie 2013, a adus ca si noutate Galeria “Packaging Design for Everyday Life” – o zona creata in premiera,iîn cadrul careia au fost expuse creatii inedite realizate din materiale folosite la executia ambalajelor, acolo unde si producatorul roman Exonia Holding si-a prezentat cele mai apreciate ambalaje pentru produse alimentare. Expozitiile ALL-PACK, INDAGRA, ALIMENTA, EXPO DRINK&WINE, desfasurate in paralel la Romexpo, au inregistrat peste 60.000 de vizitatori, 430 de firme participante din 21 de tari, peste 22 de conferinte si seminarii, zeci de concursuri si ateliere.

Despre Fabrica De Ambalaje Exonia Holding

Exonia Holding furnizeaza solutii de ambalare personalizate care beneficiaza in prezent de cea mai performanta tehnologie de imprimare flexografica in policromie, masini de imprimat si laminat pentru polipropilena (BOPP), polietilena (PE) si folii metalizate, masini performante de lipit, taiat si embosat polietilena si hartia laminata. Toate ambalaje intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat OxoBIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EuroECO (produse 100% Reciclabile) si detin Certificat de Conformitate si Garantie. Fabrica are sediul principal in Iasi, dar exista puncte de lucru si depozite in Bucuresti, Arad si Brasov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava