Concert pascal
MOPAN Suceava

Excelența Sa David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România, salută promulgarea astăzi, a Legii privind înființarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului, de către Președintele României, Klaus Iohannis.

Ambasador David Saranga:” Apreciez în mod deosebit sprijinul Președintelui, al Guvernului și al Parlamentului în privința înființării Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului. Acesta va constitui, fără urmă de îndoială, un instrument important în confruntarea capitolului întunecat al Shoah-ului în România. România este o țară care nu numai că promite măsuri, ci una care și adoptă o poziție fermă împotriva xenofobiei, a rasismului, a discriminării. Trăim într-o perioadă în care xenofobia, antisemitismul, intoleranța și negarea Holocaustului sunt chestiuni problematice în Europa. România a dovedit pe deplin că și-a însușit lecția trecutului și a devenit un model și un exemplu de bune practici pe plan european în acest domeniu”.

În ultimii ani, autoritățile din România au depus eforturi remarcabile în promovarea educației asupra subiectului Holocaustului, prin măsuri concrete. Informarea generațiilor tinere cu privire la Shoah, promulgarea de legi ce interzic negarea Holocaustului, previn și combat antisemitismul, precum și obținerea unei definiții de lucru a antisemitismului sunt doar câteva exemple ale proiectelor de succes desfășurate în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava