Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrătorii SPR 14 Vama, în timp ce executau o acțiune organizată pe linia respectării normelor dispuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov 2, în urma exploatării unor informații obținute au verificat sâmbătă o pensiune, din comuna Vama, sat Molid.
Într-o sală de mese din interiorul pensiunii a fost identificat în desfășurare un eveniment privat, masă festivă, la care participau aproximativ 40 de persoane. Administratorul pensiunii, a relatat că el este organizatorul evenimentului și având în vedere apropierea datei de 8 martie, a permis organizarea mesei festive.
Lucrătorii de poliție au rămas în locație până la intrarea în legalitate, evenimentul fiind întrerupt și s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului cu amendă în sumă de 10.000 lei, conform art. 65, lit. j din legea 55/2020 raportat la art. 1 pct. 13 din Anexa 3 la HG 35/2021.

Amendă de 10.000 de lei pentru administratorul unei pensiuni din satul Molid care a organizat o masă festivă cu 40 de persoane, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava