Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţia Locală a municipiului Suceava va aplica în perioada imediat următoare amenzi pentru parcarea necorespunzătoare a autovehiculelor destinate transporturilor de mărfuri şi persoane.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harşovschi care a declarat că cei de la Poliţia Locală vor pune de fapt în practică o hotărâre de consiliu local din 2011 care prevede clar că pe străzile municipiului Suceava nu au voie să parcheze autovehicule destinate transporturilor de mărfuri/persoane a căror lungime este mai mare de 5 metri.

Amenzile sunt cuprinse între 500 şi 2.500 de lei pentru persoane juridice şi 250-1.000 de lei persoane fizice. „Lipsa locurilor de parcare din municipiul Suceava este cunoscută de toată lumea. Insuficientele parcări de reședință, amenajate de primărie, nu rezolvă decât un mic procent din această problemă. Din nefericire, aceste câteva locuri de parcare existente, sunt deseori „blocate” de unele persoane care nu ințeleg că trebuie să respecte legislația în vigoare. O hotărâre a Consiliului Local, aprobată în 2011, la inițiativa mea, prevede clar că pe străzile municipiului Suceava nu au voie să parcheze autovehicule destinate transporturilor de mărfuri/persoane a căror lungime este mai mare de 5 metri.

La baza eliberării autorizației de transport marfă/persoane a acestor vehicule, a stat și un document care arată unde vor fi garate acestea (parcare privată sau închiriată, nicidecum pe domeniul public). În perioada următoare, poliția locală va duce la îndeplinire H.C.L. nr 155, care prevede amenzi cuprinse între 500 şi 2.500 de lei pentru persoane juridice şi 250-1000 de lei persoane fizice.  Cred că, respectând regulile, putem deveni un oraș european!!! Bineînțeles, acest lucru nu „scutește” primăria să găsească soluții pentru noi parcări de reședință”, a declarat Harşovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava