Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul transporturilor Iulian Matache vrea să vadă personal situaţia şoselei de centură a municipiului Suceava. Iulian Matache va fi prezent la Suceava în perioada 8 – 9 octormbrie a.c. pentru a explica ce se va întâmpla în continuare cu lucrările la această investiţie. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Cătălin Nechifor a făcut acest anunţ după ce consilierul judeţean PSD Brânduşel Nichitean a solicitat colegilor săi şi şefului administraţiei judeţene să întocmească şi să semneze o scrisoare prin care să se solicite Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Dumuri Naţionale din România să urgenteze finalizarea şoselei de centură a Sucevei. Nichitean a solicitat ca centura Sucevei să fie terminată până la sfârşitul acestui an, adăugând că „dacă mergem în continuare în ritmul ăsta lucrările nu vor fi gata nici în 20 de ani”.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, i-a spus lui Bânduşel Nichitean că ministrul transporturilor va fi prezent la începutul lunii viitoare în Suceava tocmai pentru a da răspunsuri cu privire la această investiţie. Nechifor i-a invitat pe consilierii judeţeni să vină în număr cât mai mare la întâlnirea cu ministrul transporturilor Iulian Matache.
Cătălin Nechifor a ţinut să reamintească faptul că şoseaua de centură a Sucevei nu este un proiect de care să fie responsabil Consiliul Judeţean, ci Ministerul Transporturilor. „Cred că unul dintre motivele pentru actuala situaţie de la centura Sucevei a fost şi schimbarea foarte deasă a miniştrilor transporturilor. S-au schimbat şase miniştri, şi fiecare dintre ei au trebuit să fie informaţi şi să se poarte discuţii”, a spus preşedintele CJ Suceava. Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că îl bucură faptul că în momentul de faţă se lucrează la o altă investiţie finanţată de CNADNR, respectiv modernizarea DN 17 B, de la vatra Dornei spre Broşteni.
Lucrările la şoseaua de centură a Sucevei au început în anul 2008 şi trebuiau finalizate în 2012. Lungimea totală a rutei ocolitoare a Sucevei are 12,42 de kilometri, investiţia fiind de aproximativ 46,5 milioane de euro. Până în prezent s-a reuşit doar finalizarea tronsonului III, de la Şcheia la Pătrăuţi,

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava