Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 08.11.-10.11.2019, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni punctuale pe raza județului, pe una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave, respectiv conducerea de vehicule pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Au fost testați cu testați cu aparatul etilotest 356 de conducători auto și au fost constatate 10 infracţiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 6 pentru alcool și 4 alte cauze.

Au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 41.470 lei, dintre care 6 pentru alcool și 71 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 6 pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului și 3 alte cauze și au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare.

Amplă acțiune a polițiștilor suceveni pentru depistarea șoferilor băuți. 77 de amenzi și 9 permise reținute, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava