Concert pascal
MOPAN Suceava

Ana Morodan nu e speriată de înmormântări! A găsit afacerea perfectă pe vreme de criză! Vedeta Antena Stars își face firmă de pompe funebre. Dar nu o firmă oarecare! Vrea să facă înmormântări optimiste, în sicrie roz bombon, pe modelul Paris Hilton, notează click.ro.

„Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație! Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mãtase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene! Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada?”, a dezvăluit contesa digitală despre noua sa afacere șocantă, în cadrul show-ului „Reală by Ana Morodan”.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/interviurile-click/ana-morodan-isi-face-firma-de-pompe-funebre-vrea-2223204.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava