Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat în anul 2016, însă despărțirea a fost finalizată în instanță abia în anul 2019. Deși a trecut mult timp de la separare, noi detalii neplăcute din timpul mariajului celor două staruri au fost scoase la lumină în urma unei anchete FBI, notează click.ro.

Despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a intervenit la scurt timp după un incident care a avut loc în timpul unu zbor cu avionul. Conform Angelinei Jolie, soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresiv și i-a adresat cuvinte nepotrivite fiului cel mare, Maddox. După ani întregi în care nu au existat detalii privind evenimentul, o anchetă FBI scoate la iveală amănunte care nu îi fac deloc cinste cunoscutului actor.

Conform anchetei, Brad Pitt a vărsat bere pe soția sa, a scuturat-o de umeri și a țipat către ea că este răspunzătoare de distrugerea familiei pe care o au împreună. Toate acestea, în văzul copiilor. Maddox, fiul cel mare al cuplului, a fost la rândul său jignit pentru că actorul i-a spus, pe un ton disprețuitor că arată precum „un nenorocit de copil columbian”. La câteva zile de la acest incident uluitor, Angelia a decis să divorțeze de Brad Pitt, conform sursei citate.

Deși ancheta FBI menționează aceste detalii, cei care s-au ocupat de caz au ajuns la concluzia că nu există suficiente dovezi care să susțină afirmația conform căreia Brad Pitt a fost un soț abuziv.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/detalii-din-mariajul-jolie-pitt-2196523.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava