Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Fără dar și poate, Andra Măruță (37 de ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. O vedem la televizor, o ascultăm la radio sau în concerte, o admirăm în reclame sau pe rețelele de socializare, astfel că este mereu în atenția publicului. Și, deși este iubită de către fani, întotdeauna sunt prezenți și cei care observă anumite lucruri, notează click.ro. De ce a fost criticată cântăreață de internauți și asemănată cu Gabriela Cristea?

Deși nu există postare care să nu fie lipsită de critici și răutăți, „fanii ei” găsindu-i mereu nod în papură indiferent de ce face, Gabriela Cristea își vede de treabă și nu pune la suflet ce spun răutăcioșii. De celalată parte, Andra Măruță este de obicei iubită de urmăritori, dar iată că și ea a ajuns în atenția „cârcotașilor”. Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune.

„O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia … banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „Voce frumoasă, talent are, dar … la cum arată ar trebui să se apuce de muzică populară”, „Pe la sală când?”, „Obosește din cauza greutății … Își pierde suflul”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, lăsate de către unii internauți la videoclipul publicat pe TikTok, potrivit sursei citate.

Însă, au exitat și cei care i-au luat apărarea artistei și sunt de părere că aspectul nu este important.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andra-maruta-aspru-criticata-o-sa-ajungi-precum-2315764.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava