Concert pascal
MOPAN Suceava

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 16 ani, căsătoriți de 14, iar împreună au doi copii care îi împlinesc. Cei doi soți scot la iveală secretul unei relații longevive și vorbesc, în premieră, despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat.

În acest sens, Andra a mărturisit că în căsnicia lor nu prea există astfel de momente, grele. Se înțelege foarte bine cu soțul ei, Cătălin Măruță, care o surprinde și acum cu gesturi frumoase, la aproape două decenii de când a început povestea lor de iubire. Totodată, provocările care se ivesc în viața celor doi sunt depășite în cuplu, așa că niciun obstacol nu pare imposibil, scrie click.ro.

Solista nu consideră că ea și Cătălin Măruță merită titlul de „cuplu longeviv”, căci Andra consideră că mariajul lor se află încă la început, comparându-se cu socrii sau părinții ei. Are o compatibilitate bună cu tatăl copiilor săi și se pare că unul dintre „secretele” lor constă în timpul pe care îl petrec împreună. Sunt unul alături de celălalt mereu și nu refuză o mică petrecere alături de prieteni dragi. „Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.”, a declarat artista, pentru revista VIVA!

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andra-si-catalin-maruta-secretul-unei-casnicii-de-637665.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava