Concert pascal
MOPAN Suceava

Andra, una dintre artistele de top ale României, a povestit despre cum reușește să aibă o relație armonioasă de dragoste cu Măruță, după 14 ani de căsnicie, notează click.ro.Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din peisajul autohton românesc și pare să îmbine perfect succesul profesional, dobândit de-a lungul anilor, cu viața de familie.

Artista este căsătorită cu Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii, David și Eva Maria Ioana.

Cuplul va împlini curând 14 ani de căsnicie, iar Andra a vorbit despre elementele importante ce fac ca relația lor să funcționeze. Jurata de la „Românii au talent” a afirmat că deși un mariaj cere efort din partea ambilor parteneri, căsnicia nu ar trebui să se transforme într-o corvoadă.

Andra a mai menționat că în fiecare an, ea și partenerul ei evoluează împreună și reîndrăgostesc constant unul de celălalt.

„Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de „proaspăt îndrăgostiţi”, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. (…) De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija.”, a precizat Andra, pentru OkMagazine.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andra-secretul-mariajului-de-14-ani-cu-maruta-411700.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava