Concert pascal
MOPAN Suceava

Duplexul construit de Andreea Bălan (30 de ani) şi Keo (36 de ani) a fost multă vreme motiv de dispută între cei doi foşti iubiţi. Acum, la şapte luni de la separare, liniştea domneşte din nou în vila de 250.000 de euro din Băneasa, în urma unei înţelegeri, potrivit click.ro.

Reporterii Click! au aflat, de la un apropiat de-al fostului cuplu, cum şi-au împărţit Andreea şi Keo teritoriul, dar şi care sunt condiţiile pentru un trai liniştit: “Fiecare e cu partea lui de casă şi nu au acces unul la celălalt. Duplexul e construit în aşa fel încât fiecare parte din casă are intrări separate, nu au acces prin interior. Dacă americanul Michael locuieşte acolo, nu acelaşi lucru se poate spune despre Alexandra Pavel, alias Misty, iubita lui Keo. Ea nu mai vine nici măcar la studioul de înregistrări al iubitului ei. Ei stau împreună în altă casă şi înregistrează piese în alt studio. E mai bine ca cele două femei să nu se intersecteze pentru că ies scântei”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-andreea-balan-si-keo-au-semnat-un-tratat-de-pace-americanul-are-voie-vila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava