Deși încă nu au divorțat în mod legal, foștii parteneri Andreea Bălan și George Burcea se consolează în brațele noilor lor iubiți, cu care se afișează deja în public, fără vreo reținere.

Totuși, în ceea ce-i privește pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint, cei doi nu au confirmat încă relația, cu toate că aceștia au fost surprinși adesea unul în compania celuilalt, în ipostaze tandre, notează click.ro. Mai mult decât atât, noul cuplu iubește să călătorească împreună, iar acum, îndrăgostiții au mai bifat încă o vacanță. Cei doi au încărcat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din Lisabona, destinația aleasă pentru această vacanță împreună.

În timp ce Andreea Bălan se află în vacanță alături de iubitul său, George Burcea și Viviana Sposub se află în izolare, după ce au fost testați pozitiv, amândoi, cu coronavirus, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-vacanta-romantica-cu-tiberiu-argint-george-burcea-izolare-cu-viviana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava