Concert pascal
MOPAN Suceava

Emisiunea „Ferma: Orășeni versus săteni” nu este doar locul unde au loc întreceri între vedetele dornice să plece acasă cu titlul de fermier șef și premiul cel mare, ci și scena pe care participanții își deschid sufletul și fac tot felul de confesiuni, unele dintre ele surprinzătoare. George Burcea este unul dintre concurenții care nu se sfiește să vorbească despre problemele sale, iar declarațiile fostului soț al Andreei Bălan sunt dintre cele mai neașteptate. Marți, 22 septembrie, el a fost protagonistul unui alt moment de sinceritate și a abordat, încă o dată, subiectul divorțului de Andreea, care are loc la un an de la căsătorie, notează click.ro.

În ediția din 22 septembrie, George Burcea face o serie se mărturisiri care șochează. Actorul susține că soția sa, Andreea Bălan dorește custudia totală a micuțelor. Cu altă ocazie, tot în timpul unui interviu realizat în emisiune, George a dezvăluit că Andreea ar fi fost cea care l-a dat pe mâna polițiștilor, informându-i că a consumat substanțe interzise de lege, potrivit sursei citate. „Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde.Gata, îmi iau oile înapoi”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/george-burcea-razboi-deschis-la-ferma-cu-andreea-balan-isi-doreste-cu-disperare-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava