Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare TV din România, toată lumea cunoscând-o încă din tinerețe. Cu toate acestea, mulți nu știu un detaliu important despre vedeta care ne aduce în prim-plan, zi de zi, de douăzeci de ani, cele mai importante știri ale zilei: a pozat nud! Da, ați văzut bine! La scurt timp după ce fiica ei, Alexia Eram, a venit pe lume, Andreea Esca a pozat complet dezbrăcată, pentru Revista VIVA!, potrivit click.ro.

Situația, iată, s-a repetat atunci când prezentatoarea de la PRO TV era însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu Alexandre Eram, mezinul familiei, Aris. Ședința foto de atunci s-a desfășurat tot în prezența Alexiei, care împlinise deja 3 ani, iar mama ei și-a prins un cearceaf alb în jurul taliei, pentru a transmite aceeași idee ca în shooting-ul precedent.

Dacă ați fi crezut că este conservatoare, pare-se că nu e adevărat! Recent, pe rețelele sale de socializare, Andreea Esca a postat o imagine cu J.Lo, în care artista de pe hotare a renunțat la haine, în fața aparatelor de fotografiat, iar știrista din România a lăudat-o pentru felul în care arată!

”Atât am avut de zis! Așa vreau să fiu și eu la 53 (râde). Bine, aș fi vrut și la 25 să fiu așa”, a scris Andreea Esca, pe contul său de Instagram, în secțiunea story, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-esca-goala-in-revista-dupa-modelul-jlo-1348214.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava