Concert pascal
MOPAN Suceava

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au reușit să atragă toate privirile în cadrul unui eveniment monden, fiind, cu siguranță, „cuplul serii”! Tânăra în vârstă de 19 ani a bifat o apariție de senzație, optând pentru o rochie îndrăzneață, cu decolteul adânc la vedere, notează click.ro.

În prezent o tânără în toată regula, Cleopatra s-a maturizat și știe cum să își pună în valoare toate atuurile, în special cele fizice. Cleo întoarce privirile chiar și atunci când se află la brațul soțului ei, Edward Sanda, care pentru evenimentul anterior menționat nu s-a lăsat nici el mai prejos.

Ambii, extrem de eleganți și asortați, și-au făcut cu adevărat intrarea pe covorul roșu. Tinerii soți au optat pentru ținute în nuanțe de gri, Cleopatra alegând o rochie lungă până în pământ, cu un decolteu amețitor și o crăpătură generoasă pe un picior. Aceasta a accesorizat outfit-ul cu un colier argintiu și pantofi în aceeași nuanță.

Citește articolul complet și vezi VIDEO, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cleopatra-stratan-aparitia-serii-intr-o-rochie-1143001.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava