Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a mers la spital în decursul zilei de marți, 5 octombrie, după ce a început să aibă contracții. După câteva ore, prezentatorul TV a anunțat că cei doi au devenit din nou părinți, de data aceasta de băiețel, notează click.ro.

Cabral a însoțit-o pe Andreea la spital și a pozat-o pe aceasta cu bagajele lângă ea, înainte de naștere. Încă de la primele ore ale dimineții, cei doi au plecat în drum spre spital, pentru a-l întâmpina pe lume băiețelul lor.

În stilul caracteristic, Cabral a filmat momentul de dinainte, amuzându-și urmăritorii cu dialogul purtat cu soția lui. „Andreea: Haide, nu mă mai face sa râd. Mi-a dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt. Acum sunt…Cabral: Se livrează, ă? Andreea: Cred că da! Acum sunt între contracții.. Nu știu, mai rămâi și tu prin zonă pe acolo, prin cartier. Cabral: Păi ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere, tu să faci copilul”, se amuzau cei doi înainte de marele moment, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-ibacka-nascut-cabral-emotionat-pana-la-lacrimi-e-baiat-si-e-bine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava