Comenzi MOPAN Suceava

Vedeta a făcut publice imagini inedite din vila ei din Pipera, în care trăiește alături de fiica sa, Violeta și de soțul turc, Tuncay Ozturk, notează click.ro.

Andreea Marin locuiește în cartierul Pipera, din București, într-o vilă decorată chiar de ea, cu lucruri aduse din străinătate sau primite în dar de la oameni dragi, conform sursei citate.

Zâna este foarte mândră de locuința sa, pe care a personalizat-o cu instrumente muzicale, obiecte de artă, diplome, fotografii și foarte multe cărți. Amenajarea locuinței a durat două luni, aceasta fiind a patra casă pe care o decorează singură. Pasionată de muzică, Andreea Marin are mereu la îndemână acordeonul primit de la mama sa, decedată pe când ea avea doar nouă ani, într-un accident rutier. Pianul alb ocupă și el un loc de cinste în living-ul ei. Un alt loc pe care Andreea Marin și-a pus amprenta este grădina plină de flori și obiecte decorative de exterior.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-da-din-casa-uite-cum-arata-locuinta-ei-excentrica-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava