Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Raicu, o îndrăgită vedetă din România a vorbit liber, fără menajamente, despre ea. Practic, putem spune că s-a confesat fanilor și i-a luat prin surpindere cu sinceritatea ei, scrie click.ro.

Andreea Raicu a trecut prin diferite schimbări în ultimii ani, și, în sfârșit, a putut discuta despre subiecte pe care altădată le evita. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre defecte, viată personală, operații estetice, dar și deciziile greșite pe care le-a luat de-a lungul vremii.

În începutul interviului acordat okmagazine.ro, Andreea Raicu a vorbit despre ocupația pe care o are în prezent, dar și despre fericire, în special despre curajul de a fi fericit.

Andreea Raicu a vorbit despre autenticitate, ambiție, dar și curajul de a fi tu însuti.

Nici despre dezvăluirea pe care Andreea Raicu a făcut-o în noua carte, potrivit căreia se considera foarte urâtă, nu a ezitat să vorbească. Acesata a povestit și despre perfecțiunea și reperele frumuseții ce nu au legătura cu realitațea. ”Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop, nu toată lumea avea acces la asta. Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell. Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Vedeta a povestit, de asemenea, și despre tachinările din copilărie, când colegii se luau de aspectul fizic.

Citește articolul complet: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-raicu-despre-trecut-au-fost-foarte-multi-515031.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava