Concert pascal
MOPAN Suceava

De când s-a întors în India, Andreea Raicu (46 de ani) s-a schimbat. Își dorește să aibă timpul ei de calitate și a vorbit despre faptul că a fost întrebată dacă s-a plictisit de social media.

De ce nu postează des, ce părere are despre competiția din social media, atât din postura de creator de conținut cât și din cea de consumator de social media, Andreea Raicu și-a spus public opinia. Vedeta simte nevoia să trăiască conștient și să fie prezentă în viața ei, să aibă conexiuni reale.

„Mi-au spus diverși oameni că pare că m-am plictisit de social media și mă gândesc că poate și unii dintre voi simțiți la fel. Voi fi sinceră pentru că am promis că voi fi mereu așa. Voi vorbi din cele două poziții diferite în care mă aflu, cea de creator de conținut și cea de consumator de social media. Nu este vorba despre plictiseală, ci despre o nevoie. Am început anul în India, unde mi-am reamintit cât de minunat este  să fii înconjurat doar de oameni care trăiesc conștient, care sunt prezenți cu totul, care te ascultă,  care te văd și te simt, cu care poți avea conexiuni reale”, povestește Andreea Raicu, potrivit click.ro.

“Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist…familiile perfecte care în poze își strigă fericirea iar în casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale…sfaturile despre cum să îți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice”, este cât se poate de sinceră fosta prezentatoare TV.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-raicu-mesaj-categoric-despre-familiile-2337665.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava