Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Tonciu (29 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire. De când a aflat că va deveni mămică, viaţa brunetei s-a schimbat total. Mai ales că astăzi (12 februarie) se va mărita civil cu alesul inimii ei, Daniel Niculescu (25 de ani), pe care susţine că l-a întâlnit după ce s-a rugat la părintele Arsenie Boca, scrie click.ro.

Invitată joi seară (11 februarie) în platoul emisiunii „Un show păcătos”, Andreea Tonciu a oferit detalii despre cununia civilă. De asemenea, bruneta a povestit şi cum l-a cunoscut pe viitorul ei soţ.

„Eu şi viitorul meu soţ ne-am cunoscut într-o parcare, anul trecut. Înainte cu două săptămâni de a-l întâlni pe el, am fost la Arsenie Boca şi m-am rugat: „Doamne, dă-mi şi mie un bărbat cu care să-mi întemeiez o familie”. A fost un dar de la Dumnezeu. Ne-am văzut în seara aia şi după două săptămâni am mers la munte. La munte am proiectat-o pe Rebecca, fetiţa noastră”, a declarat Andreea Tonciu la Antena 1, potrivit sursei citate.

Ctește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-tonciu-se-marita-ultimele-detalii-legate-de-cununia-civila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava