Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Angela Martini (35 de ani), soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut câteva declarații incendiare despre două colege de „podium”. Cunoscutul model a anunțat pe contul său de Instagram că face dezvăluiri despre două românce celebre. „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela într-un mesaj halucinant postat pe rețeaua de socializare, potrivit click.ro.

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! (…) Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani. (…) Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? ?ᅡᅠAșa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” e parte din mesajul scris de Angela Martini, care pare să facă referire la frumoasele Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/angela-martini-sotia-lui-dragos-savulescu-2218652.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava