Concert pascal
MOPAN Suceava

Angela Gheorghiu este una dintre cele mai renumite cântărețe de operă din lume și una dintre puținele românce care ne reprezintă cu succes oriunde s-ar duce. Toată lumea bună o cunoaște și o asociază cu România, întrucât soprana născută în Adjud nu neagă niciodată că vine de pe plaiurile românești. Mulți o consideră singura româncă demnă de a fi numită “divă”, iar asta pentru că este întotdeauna grațioasă, elegantă, manierată, impecabilă, scrie click.ro.

Cei de la “Independent”, cel mai important site de știri din Irlanda, au trimis un reporter la Opera Regală din Londra, unde a stat de vorbă cu Angela Gheorghiu.  Soprana a povestit despre începuturile sale în muzică și despre cum această artă a atras-o în mrejele sale pentru totdeauna.  “Când eram o copilă, nu credeam că o să cânt pentru pentru că o să iubesc asta. Am început să cânt pentru că muzica era mai puternică decât mine. Mi-am urmat destinul. Dacă te gândești la viața mea, nu trăiesc doar pentru artă și pentru dragoste, trăiesc și pentru publicul meu. Înțeleg de ce sunt pe scenă: pentru a face oamenii să viseze”, a spus frumoasa artistă în vârstă de 50 de ani.

Citește articolul complet și vezi ce a mai declarat vedeta, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/angela-gheorghiu

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava