Concert pascal
MOPAN Suceava

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt, în repetate rânduri, că i-ar fi abuzat fizic pe copiii lor și chiar l-a adus pe fostul soț în fața judecătorilor. Actrița a intentat din nou proces lui Pitt și, pentru prima dată, au ieșit la iveală detalii teribile despre momentul în care actorul și-ar fi abuzat copiii, notează click.ro.

În actele depuse, Jolie relatează cu lux de amănunte cum, în timpul unei călătorii cu avionul privat, în 2016, Brad Pitt, aflat în stare de ebrietate, ar fi iscat o ceartă cu soția sa. Doi dintre copiii cuplului ar fi sărit în ajutorul mamei, dar actorul l-ar fi strâns de gât pe unul dintre micuți și l-ar fi lovit pe celălalt, iar pe Jolie ar fi apucat de cap și ar fi smucit-o, potrivit sursei citate. „Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. A apucat-o pe Jolie de cap și a zdruncinat-o. A turnat bere pe Jolie și a turnat bere și vin roșu peste copii”.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/angelina-jolie-detalii-cumplite-despre-cum-brad-2210505.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava